Skip to main content
Logo print

DLP-S distribution | Legrand Bulgaria

DLP-S мини кабелни канали

Кабелните канали на Legrand са идеалното решение за различни типове сгради, както при изграждането на нови така и за реновирането на офис сгради или малки търговски. DLPlus мини кабелни канали са практични и удобни за употреба у дома.

Data center

Висококачествена реновация


Идеално решение за ремонтни дейности в жилищни сгради и малки търговски сгради.

DLP-S се предлага в следните версии: 

  • Със самозалепваща се лента: от 15 x 10 mm до 40 x 16 mm 
  • С винтови съединения: от 15 x 10 mm до 40 x 40 mm 

Мини кабелнните канали са с бяло покритие и се вписват във всеки тип интериор.

Racks and cooling

Бърз, надежден монтаж


DLP-S мини-кабелните канали са изработени от материал неподдържащ горенето и са в съответствие със стандарт EN 50085-2-1, гарантиращ устойчивост на удар и издърпване. 

Монтират се без инструменти или пробиване на стени. Решенията със самозалепващи се ленти могат да бъдат монтирани лесно и бързо, само от един човек, което означава, че не е наложителна много работна ръка и може да се оптимизира работния си график.

SEE THE BROCHURE:

Лесна инсталация


Благодарение на специалния си адаптер, в DLP-S може да се монтират инсталационни компоненти Forix и да се осигури елегантен външен вид. Адаптерът е лесен за инсталиране се използва за свързване на инсталационните компоненети с мини-кабления канал: така ключовете или контакти се вписват безпроблемно във всеки един интериор. 

Кабелният мениджмънт е проектирана така, че да осигури перфектен завършек на инсталацията: с мини-кабелните канали могат да се избегнат 45° съединения, да се прикрият грешки при рязане и т.н.


PVC DLP-S кабелни канали

DLP

Гъвкавост и надеждност


Кабелните канали DLP-S са идеалното решение за всяка търговска или обществена сграда, както за ново строителство, така и за реновация: офиси, болници, търговски центрове, учебни заведения и др. 

Състоят се от перфорирано твърдо тяло за по-лесно рязване и се предлагат във вариант snap-on и универсални за гарантирано пълна свобода при монтажа. 

Кабелните канали са с бяло покритие, те се доставят в комплект (кабелен канал и капак) с дължина 2 m и се предлагат с различни аксесоари (вътрешни и външни ъгли, съединения, скоби, крайни капачки и др.).

DLP

Snap-on DLP-S кабелни канали


Лесен и интуитивен за инсталиране, snap-on кабелните канали могат да бъдат оборудвани с инсталационни компоненти Mosaic, без да са необходими монтажки рамки: механизмите лесно се закрепват директно върху кабления канал. 

Предлагат се три размера: 85 x 50, 100 x 50 и 130 x 50 mm.

DLP

Универсални DLP-S кабелни канали


Идеални решения за конвенционален монтаж с модулни механизми или универсални монтажни рамки, универсалните кабелни канали са съвместими с гамите Mosaic. 

Можете да монтирате и механизми с център на закрепване 60 mm (Niloé, Valena и др.) благодарение на специалната монтажна рамка. 

Предлагат се два размера: 100 x 50 и 190 x 50 мм.


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за DLP кабелни канали и механизми Mosaic. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Кабелни канали DLP


MOSAIC Каталог
pdf17.64 MB
ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ ИЗБРАНИ ЗА ВАС Netatmo
pdf11.43 MB