Skip to main content
Logo print

3a Legrand Group | Legrand Bulgaria

Legrand, заедно за по-добър живот

Като международна компания, Legrand работи за подобряване на електрическите и цифрови сградни инфраструктури, като същевременно допринася за намаляване на въглеродните отпечатъци. Решенията на Legrand се използват в жилищни, търговски, обществени и промишлени сгради, както и в центрове за данни.

legrand-improving-lives

Трансформираме пространствата, в които хората живеят и се забавляват. От индивидуални и колективни жилища до хотели и др.

legrand-improving-lives

Трансформираме пространства, където хората работят: офиси, индустриални обекти, включително центрове за данни.

legrand-improving-lives

Трансформираме пространства, където хората се срещат: от жилища до магазини, болници, училища, университети и др.

legrand group

Световен лидер в изграждането на комуникационни мрежи


Комуникационни розетки за работни места, разпределителни панели за комуникационни шкафове, пасивно оборудване за сървърни стаи, Legrand предлага множество решения за изграждане на комуникационни мрежи.

Legrand improving lives

Legrand Group накратко


  • 8.417 млрд. € общи продажби през 2023 г
  • Оперираме в близо 90 държави и продукти в близо 180 държави
  • Над 38 200 служители по целия свят
  • GEEIS сертифициране Призната като компания, която насърчава разнообразието и равнопоставеност на работното място.
Legrand improving lives

Световен специалист


Legrand е глобален специалист в електрически и цифрови сградни инфраструктури, предлагащ продукти и решения с висока добавена стойност за търговски, жилищни и промишлени пространства. Началото си води от перцеланова фабрика, основана е през далечната 1865 г във френския град Limoges.

Постоянни иновации


Иновациите са неизменна част от ДНК-то на Legrand. В комбинация с придобиванията, това стимулира растежа на Групата и води до редовни пускания на нови продукти с все по-голяма добавена стойност за потребителите, включително свързани умни продукти.

legrand-a-comprehensive-range-of-solutions

Портфолио


Legrand предлага над 300 000 продукти групирани в повече от 100 продуктови решения, които се продават по целия свят. Лесни за използване, иновативни и устойчиви, те намират приложение в различни типове сгради: от индивидуални и колективни жилища до хотели, болници, офиси, центрове за данни и много други.

Legrand improving lives

Глобално присъствие


Бразилия - Канада - Чили - Колумбия - Съединени щати - Мексико - Перу - Венецуела - Австралия - Китай - Южна Корея - Обединени арабски емирства - Хонконг - Индия - Индонезия - Иран - Казахстан - Малайзия -  Филипини - Сингапур - Тайланд - Тайван - Виетнам - Алжир - Белгия - Беларус - България - Египет - Испания - Естония - Франция - Великобритания - и др.


Legrand has a clear strategic roadmap to accelerate creation of profitable, responsible growth that's designed to benefit all of our stakeholders.
Benoît Coquart
CEO
Legrand
Социална корпоративна отговорност

АНГАЖИРАНИ ЗА ЕДИН ПО-УСТОЙЧИВ СВЯТ

Наша отговорност е да предоставим конкретни решения за основните обществени предизвикателства на нашето време. Това означава повишаване на осведомеността в собствените ни екипи, но на нашите партньори и клиенти, за да действаме колективно за създаването на нисковъглеродно общество. Днес Legrand се ангажира да засили действията си в полза на все по-отговорно развитие на своите дейности.