Skip to main content
Logo print

Single Phase UPS | Legrand Bulgaria

Еднофазен UPS

Legrand предлага цялостна UPS гама в отговор на изикванията на инсталациите в различни сектори като телекомуникации, търговия, здравеопазване, индустрия и др. UPS решенията обединяват в едно екосъобразност, технологично развитие и адаптиране към постоянно променящия се пазар, осигурявайки максимална непрекъснатост на електрозахранването.

ups

Сигурно електрозахранване


Широкото разпространение на UPS системите произтича от нарастващата зависимост от електричеството и необходимостта от защита на оборудване, данни и процеси, които са от решаващо значение за компаниите. Съвременните технологии, вложени в UPS-ите гарантират тяхната висока ефективност (PF=1), компактни габарити, по-голяма автономия на батерии и до 70% рециклируемост на вложените в тях компоненти.

single-phase UPS range

Монофазни UPS


Legrand предлага пълна гама монофазни UPS, които отговарят на изискванията на различни сектори на приложение: жилищни, търговски, обществени. От 25 W до 10 kVA, 2 вида продукти:

  • Line Interactive 
  • Oн-лайн двойно конвертиране

Това са компактни UPS, лесни за инсталиране и конфигуриране и осигуряващи отлично съотношение високо качество/цена, заедно с гаранция за дългосрочна инвестиция. Те могат да бъдат оборудвани с LED индикатори или електронен дисплей, които показват статуса на UPS, като същевременно гарантират защита на свързаните към него устройствата. Продуктите Line Interactive са оборудвани с AVR: автоматичен регулатор на напрежението. Oн-лайн двойно конвертиране UPS гарантират чиста синусоида за захранващото напрежение към товара и компенсират напълно промяната в стойността на напрежението и честотата.

UPS

Категории монофазни UPS


За домашна употреба: Компактни, лесни за инсталиране и конфигуриране. Осигуряват цялостна надеждна защита на инсталацията, отлично съотношение качество/цена и гаранция за дълготрайна инвестиция.

Конвенционален: Онлайн UPS с двойно преобразуване (технология VFI-SS-111), с DSP микропроцесори за прецизен, постоянен контрол параметрите на захранването за коригиране фактора на мощността (PFC). Технология без трансформатор за висококачествено производство на енергия с до 96% ефективност.

Модулен: Модулният UPS предлага гъвкавост по отношение промяната на мощността на защитавания товар както и промяната в изискванията за автономия на батерии. Те са съставени от „стандартни“ модули, които могат да се добавят към съществуващи конфигурации, за да се увеличи тяхната мощност или времето за поддържане на включените товари при липса на захранващо напрежение. Тяхната иновативна модулна система осигурява възможно най-високото ниво на сигурност, оптимизират обща цена на притежание (TCO) и времето за поддръжка.

new_keor_multiplug

KEOR MULTIPLUG

Keor Multiplug гарантира непрекъсваемост на захранването. Технология: Line Interactive. С номинална мощност от 600VA и 800VA, микропроцесорно управление и вградена акумулаторна батерия. Батерията е необслужваема, капсулована тип VRLA (Valve Regulated Lead Acid).

keor_dc

KEOR DC

Keor DC е новият UPS, които гарантира непрекъсваемост на захранването за всички свързани с интернет устройства като модем, рутер, безжични или VoIP телефони.

keor_sp

KEOR SP

Keor SP гарантира непрекъсваемост на захранването. Технология: Line Interactive. С номинални мощности 600-800-1000-1500-2000VA, микропроцесорно управление и вградена акумулаторна батерия.

KEOR SPE TOWER

KEOR SPE TOWER

Keor SPE Tower гарантира непрекъсваемост на захранването. Осигурява номинална мощност от 750 до 3000 VA, управлява се от микропроцесор, оборудван е с интегрирана самодиагностика. Този UPS подсигурява товара директно от батериите.

KEOR PDU

KEOR PDU

Keor PDU е нов UPS, специално проектиран за инсталиране в 19“ комуникационни шкафове. Неговият дизайн в PDU стил, с ултра компактни размери, осигурява 8 гнезда с до 15 мин. автономия.

DAKER DK PLUS

DAKER DK PLUS

Daker DK Plus UPS гарантира непрекъсваемост на захранването с високочестотна PWM технология, тип двойно конвертиране (On-Line Double Convertion). Той осигурява номинална мощност 1000-2000-3000-5000-6000-10000VA. Батериите са клапанно регулируеми, херметични и необслужваеми.

KEOR LP

KEOR LP

Keor LP UPS гарантира непрекъсваемост на захранването с високочестотна PWM технология: On-Line Double Convertion. Той осигурява номинална мощност 1000-2000-3000VA. Батериите са клапанно регулируеми, херметични, капсуловани.

KEOR S

KEOR S

Keor S UPS гарантира непрекъсваемост на захранването с IGBT комутационна технология, високочестотна PWM технология, тип двойно конвертиране (On-Line Double Convertion), за номинални мощности 3-6-10kVA. Архитектурата на този UPS позволява само Tower монтаж.

MEGALINE

MEGALINE

MEGALINE UPS гарантира непрекъсваемост на захранването, с високочестотна технология PWM, тип двойно конвертиране (On-Line Double Conversion), модулна архитектура, с възможност за конфигуриране N+X резервираност. Осигурява номинална мощност от 1250 до 10000VA. Батериите са клапанно регулируеми, херметични и необслужваеми.

MEGALINE RACK

MEGALINE RACK

MEGALINE RACK UPS гарантира непрекъсваемост на захранването, с високочестотна технология PWM, тип двойно конвертиране (On-Line Double Conversion), модулна архитектура, с възможност за конфигуриране N+X резервираност. Осигурява номинална мощност от 1250 до 5000VA. Батериите са клапанно регулируеми, херметични и необслужваеми.

311067_v_jpg_450_450_contain_85.jpg

Keor SPE RT

Keor SPE RT е конвертируем UPS, който може да се използва както в конфигурация кула, така и в конфигурация стелаж. Той осигурява номинална мощност от 750 до 3000 VA, управлява се от микропроцесор, оборудван е с интегрирана самодиагностика. Този UPS подсигурява товара директно от батериите.


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури относно нашите UPS. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

UPS


UPS Каталог EN 2023
pdf23.34 MB