Skip to main content
Logo print

Columns & mini-columns BG | Legrand Bulgaria

Колони и мини-колони

Широка гама, която отговаря напълно на необходимостта от свързаност във всеки тип проект и се вписва идеално навсякъде благодарение на разнообразието от размери, капацитет, окабеляване и дизайн.

Брошура

Пълна свобода на избор


Нашата богата гама от колони и мини-колонки за работното място, гарантира пълна свобода на избор при осигуряване на захранването в различни пространства и истинско удобство точно там, където потребителите имат нужда. Предлагат се в три варианта за оптимална хармония с дизайна на ключовете, контактите и различните интериори: бял, алуминиев, черен.

Брошура

Snap-on колони и мини-колони


Атрактивни и функционални, те могат да се оборудват с механизми Mosaic™ и Arteor™ бързо и безпроблемно. Предлагат се във варианти: 1 секция (двустранна), 2 и 4 секции, и с различни височини:

 

  • 0,30 м и 0,68 м за мини-колони
  • 2,70 м (с възможност за адаптиране до 3,9 м) и 3,90 м (с възможност за адаптиране до 5,1 м)
     
Предлагат се и мобилни колони и мини-колони за пълна гъвкавост и перфектна адаптивност при преконфигуриране на пространства.
Брошура

Универсални колони и мини-колони


Осигуряват перфектна съвместимост с различни стандарти ключове и контакти, от различни серии. Универсалните колони и мини-колони се предлагат с 1 или 2 секции и с различни височини:

  • 0,30 м и 0,68 м за мини-колони
  • 2,70 м (с възможност за адаптиране до 3,9 м) и 3,90 м (с възможност за адаптиране до 5,1 м).
     


 

SEE THE BROCHURE:

Лесно инсталиране


Иновативната компенсираща система „завъртане и фиксиране“ заключва позицията на колоните – цялата гама е оборудвана с тази система (с изключение на колоните с 4 секции).

 

Гъвкавият водач за кабели се използва както хоризонтално, така и вертикално за колоната с 4 секции и колоните с 1 или 2 секции, доставя се с допълнителен комплект аксесоари, за да се улесни преминаването на кабели между колоната и кабелните скари.

Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за колони и мини колони за работни места. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Колони и мини колони


Columns and mini column EN Каталог
pdf16.59 MB