Skip to main content
Logo print

Електрическа инфраструктура | Legrand Bulgaria

Качествена електроенергията, мониторинг и повишена ефективност

Техническото помещение е важна част от центъра за данни и трябва да бъде проектирано така, че да разпределя и да защитава цялата електрическа инфраструктура на сградата, включително и сървърите, но същевременно да гарантира качествена електроенергия и по-ниско потребление.

datacenter solutions

Решения за център за данни Legrand


Legrand Data Center Solutions

“Подразделението“ или „Дивизията“ или „Вътрешната организация под името“ Легранд Решения за Центрове за Данни (Legrand Data Center Solutions) е част от Legrand Group и има за задача да предлага най-новите технологии и модулни решения, които да отговорят на специфичните за клиентите и развиващите се бизнес изисквания към центровете за данни.

Ключовите характеристики на предлаганите решения са:

  • Непрекъснатост и ефективност при т.нар. „Зелени“ сухи трансформатори – Green T.HE

  •  Гъвкавост, бърза инсталация и последваща поддръжка при шинопроводите системи

  • Оптимизирани размери при шинопровнодите и UPS-те

  • Дълъг експлоатационен живот

  • С внимание към околната среда – рециклируеми вложени материали.

data centers grey space legrand

Разпределителни табла


Гамата XL³ на Legrand е разработена, за да отговори на изискванията за електроразпределение до 6300 A. От XL³ 125 до XL³ 4000/6300, таблата осигуряват оптимална производителност и лесен монтаж.

data centers grey space legrand

Шинопроводи


XCP включват необходимите компоненти за изграждане на всяко захранващо трасе, което проектът изисква. Правите елементи са изпълнени в два варианта: само за транспорт и само за токоразпределние (с гнезда за отклонителни кутии) на големи електрически мощности.

data centers grey space legrand

UPS


Енерго-ефективните UPS (КПД >96,5%) гарантират намаляване загубите на енергия, отделени под формата на топлина. Това намалява консумацията на електроенергия за охлаждане на техническото помещение, а товарите получават чиста енергия.

data centers grey space legrand

GREEN T.HE - Сухи Трансформатори


Legrand предлага висококачествени продукти: Съответствие със стандарта EN 50588-1, Директива TIER2 EU548/2014 за по-ниска консумация на енергия, намаляване на емисиите на CO2 и др. Това е благодарение на дългогодишния си опит в производството на сухи трансформатори и постоянните инвестиции в научноизследователска и развойна дейност.

data centers grey space legrand

Енергиен мениджмънт


Независимо дали модернизирате съществуващ обект, планирате разрастване или ново строителство, системата за енергиен мениджмънт на Raritan може да ви помогне да намалите разходите за енергия, да проследявате консумацията на електроенергия и да предотвратявате потенциални аварии.


energy_efficiency_in_data_centers_banner_260924.png

Енергийно ефективни центрове за данни

Центровете за данни консумират големи количества енергия. Открийте решенията на Legrand за енергийно ефективни центрове за данни.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за сектор eлектрическа инфраструктура в центрове за данни. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Електрическа инфраструктура в центрове за данни


Структурни кабелни системи LCS3 ФО Брошура
pdf74.47 MB
LDCS Nexpand EN Каталог
pdf4.09 MB
LCDS HPC EN Каталог
pdf2.93 MB
LDCS Cooling Solutions EN Каталог
pdf7.76 MB
Решение за критично захранване LDCS EN Брошура
pdf3.75 MB