Skip to main content
Logo print

UX Upscale BG | Legrand Bulgaria

UX Upscale

Красиво декорираната стая е много важна за клиента, но достатъчно ли е, за да осигури комфорт по време на хотелския престой? Подходящите осветление и температура в помещението допринасят за още по-голям комфорт на вашите клиенти.

Стаи за гостоприемство

Специализирани решения на Legrand, базирани на анализа на желанията на вашите посетители


Независимо колко време прекарва вашият гост в общите части на хотела, доказано е, че времето прекарано в стаята, е това, което оформя мнението му за хотела като цяло. Открийте решенията на Legrand за управление на хотелската стая, които предлагат на госта комфорт, сигурност и комуникация и едновременно с това ви гарантират гъвкавост в управлението и намаляване на оперативните разходи.


Продукти монтирани пред стаята

Продукти монтирани пред стаята


Решения за оказване статус на стаята „Не ме безпокойте“ /  „Моля, почистете “ и облекчава работата на обслужващия персонал.

Продукти монтирани в стаята

Продукти монтирани в стаята


Чрез сценарийните ключове вашите гости могат да управляват осветлението и щорите, а чрез термостатите да задават подходяща за тях температура за през нощта, за да си гарантират качество на съня.

Управление на хотеска стая

Управление на хотелска стая


Hotel Room Management е решението за управление на хотелски стаи.

title
PLAY

UX for Upscale Hotels

title
PLAY

Legrand - Room control system for hospitality buildings


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

UX Upscale


UX ONE Upscale 2023 Брошура
pdf9.66 MB