Skip to main content
Logo print

Incara BG | Legrand Bulgaria

Incara: многофункционални решения за вграждане

Legrand предлага гама от функционални, ергономични устройства, предназначени за всяко модерно работно пространство, от офис до хотел, кафене, летище или всяко друго споделено работно пространство. Продуктите от серия INCARA се интегрират лесно във всички видове мебели, така че да се впишат почти незабележимо в ежедневието ви.

incara

Функционални, ергономични устройства подходящи за всяко модерно работно пространство


Гамата е проектирана както за професионални инсталатори така и за крайни потребители - лесна инсталация, настройка и работа. Incara безпроблемно се вгражда във всички видове мебели, за по-лесен достъп в ежедневието си. В непреходни или цветни нюанси, Incara е привлекателна, а модерните й покрития придават класа на всяко пространство.

Incara Disq 60

Incara Disq 60


Зареди навсякъде, по всяко време

Елегантни, дискретни продукти и покрития, които се вписват безпроблемно във всяка работна среда. Плоските контакти изглеждат елегантно и се почистват по-лесно. Incara™ Disq 60 са кръгли контакти за вграждане в различни плоскости. Те се адаптират към всяка среда и са оборудвани със захранващ контакт или USB порт за зареждане. Атрактивно, дискретно решение, което се монтира бързо.

Основни функции: контакти 2P+E или USB A+C, 15 W за бързо зареждане на мобилни устройства. Цветове: черно, бяло, метал.

 

Disq 80

Disq 80


Основни функции за индивидуални бюра

За да отговори на нуждите на мобилните потребители тип freelancer, Incara™ Disq 80 комбинира всички основни функции на едно място. Това е кръгъл модул с контакт за вграждане проектиран да се слее безпроблемно с всяко офис обзавеждане. Плоският контакт изглежда елегантно и се почиства по-лесно.

Основни функции: контакти 2P+E, USB A+C, 15 W и  розетка RJ 45 Cat. 6 UTP.

Disq’In

Disq’In


Висококачествени материали, отлична здравина

Разклонителите за вграждане Disq’In от серия Incara™ комбинират елегантност, удобство и бързина на монтаж. Предоставят на потребителите основни функции за захранване на мобилнни устройства. Иновативната система за бързо фиксиране спестява много време за монтаж и не изисква специални инструменти.

Предлага се 2, 3 и 4-модулен вариант предварително оборудван с контакти, USB A+C, HDMI розетки.

Pop-up

Pop-up


Практичен и изчистен дизайн

Ергономичните POP-UP кутии осигуряват лесна употреба и предлагат разнообразие от решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и видео системи. Модулите могат да се монтират на различни места - на бюро, в двоен под или в бетонен под - в зависимост от необходимостта ви за бърза връзка.

Предлага се в 4, 2 x 4 и 8-модулни версии за дооборудване с механизми Mosaic или предварително оборудвани с контакти или розетки.

Multilink

Multilink


Конфигурация за всяка ситуация

Incara™ Multilink е напълно модулно решение, базиращо се на стандартните Mosaic™ функции за захранване и разпределение на данни. Разклонителите за вграждане се монтират директно в мебелите, а може да се монтират и  вертикално в гипс-картон.

Възможност за избор на габаритен размер (до 28 модула) и функции, като контакти 2P+E, RJ 45 информационни розетки, USB A+C, HDMI розетки.

Flip-up

Flip-up


Висококачествено решение за заседателни зали

Legrand предлага висококачествени решения подходящи за заседателни зали като Incara™ Flip-up. Модулът за заседателни маси с прибиращ се капак има елегантен и фин дизайн, който се вписва лесно във всеки интериор. Механизмите дискретно се побират под капака, дори когато устройствата са включени.

Top Access

Tower 120


Практично решение за заседателни зали

Елегантен, лесен за монтаж и употреба, прибиращият се разклонител Incara Tower 120 е изключително ергономичен и гарантира 360°- ов достъп до контакти и розетки. 

Компактният разклонител Incara Tower 120 е перфектен особено за използване в кръгли заседателни маси (121 mm Ø отвор). Отваря се автоматично, чрез натискане и осигурява удобен достъп от всяка страна до контакти и USB розетки Тип A+C. Доставя се с кабел и щепсел 2P+E.

Electr’On

Electr’On


Уникален дизайн за всеки интериор

С различните си дизайн и покрития, мобилните контакти  или USB Electr’On от серия Incara™ са идеалното решение за индивидуално бюро. Може просто да се поставят хоризонтално или да се монтират под ъгъл, с помощта на фиксиращата скоба (Legrand патентована система), за по-лесен достъп до механизмите.

Предлага се в 1-модулен вариант, оборудван с контакт или USB A+C, или 2-модулна версия с два контакта или един контакт и 1 USB A+C.

Link’On

Link’On


Мобилни и модулни продукти

Гамата Incara™ включва и самостоятелни решения като Plug&Play разклонители за заседателна маса. Това са готови за използване продукти, които осигуряват достъп до захранване и информационна мрежа на до 6 потребителя. А може и на повече, тъй като Plug&Play разклонителите може да бъдат обединени.

Предлага се в няколко версии: - 6 контакта 2P+E,  4 контакта x 2P+E и 2 USB A+C, със или без HDMI кабел.

incara

Гъвкавост при комбиниране на функциите


Серия Incara може да бъде оборудвана с много от функциите, налични в гамата Mosaic: розетки HDMI, USB, контакти и др.

Pop-up кутиите могат да бъдат оборудвани с различни функции от гамата Moisac, като по този начин отговарят на специфични изисквания, като например бързо зареждане на преносими устройства. Розетките USB Type-C 30 W са специално проектирани да зареждат всички устройства още по-бързо! Те могат да оптимизират зареждането, като автоматично избират най-подходящото напрежение за батерията на устройството.

title
PLAY

Incara

Изцяло нова гама от продукти, посветени на работното пространство


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за решенията за вграждане в мебели Incara. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Incara


INCARA™ Каталог
pdf13 MB