Skip to main content
Logo print

MyHome | Legrand Bulgaria

MyHome система

Професионална и завършена система за „Умен дом“, която подобрява качеството ви на живот, комуникацията и управлението на дома ви. Основните функции на MyHOME системата са: вкл./изкл. и димиране на осветлението, управление на ел.щори и завеси, управление на температурата, енергиен мениджмънт. Възможна е интеграция с видеодомофон и допълнителни Netatmo камери.

Data center

MyHOME BUS жилищна автоматизация: технология


Избирайки MyHOME BUS, вие избирате универсални и практични решения, които могат да управляват всяко електрическо оборудване и да осигурят по-комфортен, по-безопасен и по-екологичен дом. Управление на осветлението, устройства за автоматизация на щори, термостати, устройства за управление на енергията. Какъвто и да е проектът ви има решение за домашна автоматизация, което да отговаря на вашите нужди и бюджет и това е MyHOME.

Racks and cooling

Интелигентно управление на вашия дом


Сърцето на тази интелигентна система е сървърът MyHOME Server1: той осигурява връзката между компонентите на инсталацията. Използвайки приложението Home+Control* управлявате вашия дом от разстояние, получавате интеграция с гласов асистент и продукти на други производители.

*Използва се Legrand cloud с най-висока степен на цифрова защита.

SEE THE BROCHURE:

HOMETOUCH 7” сензорен екран


Чрез цветния сензорен екран HOMETOUCH можете да управлявате осветлението, щорите, температурата и дори камерите от една точка. HOMETOUCH може да се използва и за създаване на сценарии, както и за вътрешен умен панел, като част от видеодомофонна система!

ВИДЕО

Иновативно и интуитивно приложение


Приложенията за MyHOME: HOME+PROJECT за инсталатора (за настройка на механизмите и стартиране на системата) и HOME+CONTROL за потребителя (управление на системата и създаване на персонализирани сценарии. С приложението имате възможността да създавате сценарии активиращи няколко различни функции. Всеки сценарии може да бъде активиран от бутон, автоматично в определен час и ден, както и автоматично при определени условия.

Жилищна автоматизация само в няколко стъпки

За окабеляването използваме двужилен кабел свързващ контролите и активаторите. Комуникация и захранване – само с един кабел! Представяме ви 4-те основни стъпки за изграждане на домашна автоматизация MyHOME.

MyHome installation

1. Уточняваме желанията на клиента

MyHome installation

2. Изчисляваме размера на системата

MyHome installation

3. Уточняваме типа на товарите и мощностите

MyHome installation

4. Проектиране и инженеринг: ел. табла, кабели и продуктова спецификация

title
PLAY

MyHOME система за жилищна автоматизация

Още по-умна от преди

Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за решението за жилищна автоматизация MyHOME. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Living Now My Home


Living Now BG Каталог
pdf9.55 MB
Living Now EN Каталог
pdf41.22 MB
HOMETOUCH Каталог
pdf814.66 KB
Living Now EN Брошура
pdf1.99 MB