Skip to main content
Logo print

Влагоустойчиви табла Plexo 3 | Legrand Bulgaria

Влагоустойчиви табла

Таблата се отличават с елегантен дизайн, прозрачен капак и заоблени ъгли, което създава усещане за оптимално качество. Plexo отговаря на необходимостта от защита от атмосферни влияния на обекти във всички строителни сектори. Минималистичният дизайн на тази гама е съчетан с отговорно отношение към околната среда.

Панели Plexo3 IP 65

Широк избор от "напълно модулни" табла


Благодарение на различните размери таблата могат да се комбинират от 2 до 24 модула с номинална мощност до 63 A. 6 размера табла:

  • от 2 до 24 модула
  • 12 модула в 1 ред
  • 24 модула в 2 реда 

Допълнителни функции

Удобно управление на кабела

Лесно и бързо окабеляване

Свободното пространство отгоре, отдолу, както и отстрани улеснява инсталатора при окабеляване на таблото. Разстоянието от 150 mm между DIN шините допълнително улеснява монтажа и окабеляването на модулите.

Реверсивна врата и панел

Реверсивен преден капак

По-добър достъп до апаратурата и винтовете на предния капак, благодарение на широкия ъгъл на отваряне на врата (повече от 180°).

Разширение за маса

Допълнителни възможности

Възможност за връзка между 2 панела чрез допълнителен комплект, хоризонтален или вертикален и за добавяне на Plexo контакти според нуждите на инсталацията.

Плексо панели IP 65

Пълна гама от аксесоари


Доставят се с клемни блокове и защитни капачки за празни модули, предлага се и набор от допълнителни аксесоари: допълнителни клемни блокове, аксесоари за закрепване, кабелни мембрани и др. 

Лесен и бърз монтаж:

  • реверсивен преден капак
  • защитни капачки за празни модули
  • защитна капачка за монтажен винт
  • ергономичност
Допълнителни функции

Нулева клема и изваждаема заземителна клема за по-лесно окабеляване. Доставя се с таблото. Може да се монтира в горната и/или в долната част на таблото (повече от 180°).

Устойчивост и здравина благодарение на допълнителното оребряване на основата.

Изваждаеми шини: за лесно окабеляване по време на работа 150 мм разстояние между шините: за оптимизиране пространството за окабеляване.

Допълнително място за нулева и заземителна клема с изолирана основа.

title
PLAY

Plexo 3 влагоустойчиви табла


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Влагоустойчиви табла Plexo IP65


PLEXO™ Каталог
pdf8.49 MB
Умни панели Plexo3 Брошура
pdf2.79 MB