Skip to main content
Logo print

Wiring Devices Smart BG | Legrand Bulgaria

Изберете подходящ дизайн за вашия умен дом

Декорирайте своя Умен Дом с предпочитания дизайн ключове и контакти. Може да избирате и съчетавате монохромни или цветни рамки изработени от различни материали с няколко цвята механизми. Перфектната комбинация от дизайн и технология.

wiring devices smart

Животът в умен дом е лесен


Каквито и промени да поднесе животът, умният дом лесно се адаптира към тях - благодарение на сериите ключове и контакти на Legrand.  

Радиотехнологията с жични или безжични продукти прави цялата инсталация гъвкава. Не е необходима промяна в окабеляването, за да интегрирате нови функции или да преместите ключ на друго място.


Ако желаете да направите промени по инсталацията или на по-късен етап, всичко може да бъде изпълнено бързо, лесно и на достъпна цена. Ежедневната употреба остава както винаги лесна и интуитивна.

smart home

Авангарден дизайн


Дизайнът на Legrand е с внимание дори към последния детайл и представлява уникална и отличителна форма. С материали, покрития, цветове подходящи за всяко пространство и с технология, която внася комфорт в дома ви.

Свързани ключове и контакти

Living Now with Netatmo

Living Now with Netatmo


Living Now е ново поколение серия ключове и контакти. Дизайн с уникална отличителна форма, прецизни линии и кокетен външен вид в съчетание с лесни за употреба умни функции.

Valena Life / Allure with Netatmo

Valena Life / Allure with Netatmo


Valena Life/Allure with Netatmo е умно решение, с което управлявате не само осветлението и контактите, но и други свързани устройства в дома си, от място, от разстояние и дори с гласови команди.

Classia™ with Netatmo

Classia™ with Netatmo


Вече може да създадете умна електрическа система и със серия Classia. Без да променяте инсталацията си, може да създадете умни функции, управлявани от приложението Home + Control и с гласовите Alexa, Google и Siri.

Mosaic™ with Netatmo

Mosaic™ with Netatmo


Със свързаните решения Mosaic with Netatmo управлявате вашите професионални пространства или вашия дом: осветлението, щорите и електроуредите се управляват от разстояние чрез смартфон и чрез гласови команди или локално, от самия механизъм.

Умни Legrand продукти

Smart Home: the time is now!

Решенията за умен дом на Legrand са разработени, за да осигурят благополучие и максимален комфорт в дома. Заедно с това, умните решения се прилагат и с цел създаването на енергийно ефективни сгради, насърчавайки отговорното използване на енергията чрез измерване и контрол. С умните решения се гарантира и сигурността в дома, както чрез използването на специфични продукти, които бдят за сигурността и неприкосновеността на потребителите, така и чрез професионална инсталация на високо ниво, която защитава комуникацията между интелигентните продукти. 
Умният дом е настоящето.

Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за умните серии ключове и контакти. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Умни ключове и контакти


Living Now BG Каталог
pdf9.55 MB
CLASSIA Каталог
pdf9.15 MB
MOSAIC Каталог
pdf17.64 MB
Valena Life/Allure Каталог
pdf11.76 MB