Skip to main content
Logo print

Въздушни прекъсвачи DMX³ | Legrand Bulgaria

DMX³

Гама въздушни прекъсвачи DMX³ с номинален ток от 800 А до 6300 А

Data center

Цялостно решение


Въздушните прекъсвачи DMX³ и товаровите прекъсвачи DMX³-I са налични в три размера - от Размер-1 до Размер-3. Максималната изключвателна способност е: 50kA за DMX3-N, 65 kA за DMX3-H и 100 kA за DMX3-L. Гамата покрива 10 токови номинала от 800A до 6300A и се предлага във фиксирана и изваждаема версия. 

В допълнение, размерите на прекъсвача също така осигуряват оптимално използване на пространството в разпределителното табло. 

А освен това уникалната му дълбочина, една и съща за размери 2500, 4000 и 6300, опростява конфигурацията на разпределителното табло и свързването на шините.

Racks and cooling

Прецизност и лесна употреба на електронните защити


MP4 и MP6 - Прецизни и лесни за настройка и употреба LCD електронни защити Освен лесното им монтиране и свързване, здравината и непрекъсваемостта на работа, електронните защити MP4 и MP6 осигуряват прецизна настройка на различните стойности за номинален ток и времезакъснение. Резултатът е ефективна защита срещу електрически неизправности, като същевременно се поддържа пълна селективност с долустоящите прекъсвачи по веригата. 

LCD дисплеят позволява визуализация и мониторинг на номиналните стойности на тока, а също така дава информация за грешки при настройките, както и дневник с причините за последното изключване и последно извършените операции по поддръжка.

SEE THE BROCHURE:

Допълнителни аксесоари


Можете да управлявате дистанционно въздушния прекъсвач DMX³ благодарение богатата гама от аксесоари: изключвателни бобини, минимално напреженови релета, моторни задвижки и пускови бобини. Всички аксесоари се монтират зад предния панел на прекъсвача. 

Капакът има прозорчета през които лесно се разпознават монтираните аксесоари и устройства. Всеки аксесоар има точно фиксирано място, с което се предовратява възможността за допускане на грешки при монтажа му.

SEE THE BROCHURE:

Максимална адаптивност при свързване


Всички въздушни прекъсвачи DMX³ (фиксирана или изтегляща се версия) могат да бъдат оборудвани с предни или задни свързващи пластини, които лесно се модифицират при неоходимост, за да се адаптират към всяка конфигурация на шината. 

Това означава, че много лесно можете да промените типа на свързване според вашите нужди: плоска, вертикална, хоризонтална, много широка връзка и т.н.


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за серия въздушни прекъсвачи DMX3. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

DMX3


ВЪЗДУШНИ ПРЕКЪСВАЧИ DMX3 Каталог
pdf30.29 MB