Skip to main content
Logo print

Door Entry System Smart BG | Legrand Bulgaria

Останете свързани с вашия дом.

Контролирайте достъпа до вашия дом с решенията за видеодомофонни системи на BTicino и Legrand. Инвестирате в решение, което Ви предлага оптимална сигурност и комфорт, съчетани с модерен дизайн. Благодарение на връзката с приложението, ще бъдете винаги и навсякъде свързани с вашия дом.

Door entry systems SMART

Комплексни решения за комуникация и сигурност


Световен лидер на пазара за домофонни системи, Legrand Group предлага широка гама от продукти и системи, които Ви помагат в развитието на вашите проекти и Ви дават възможнсот да изберете правилното решение за еднофамилни къщи или жилищни комплекси.

classe 300 eos

Едно устройство за управление на всички функции в дома


С продукти като вътрешния видео панел Classe 300 EOS, ще се възползвате от :

Функции гарантиращи удобство: Дигитален и гласов контрол/ Управление на осветлението/ Автоматизация/ Сценарии и основно управление/  Безжично управление

Енергийна ефективност: Контрол и управление на енергията/ Контрол на температурата

Видеодомофонна система: Отключване ключалката на вратата/ Контрол на входния панел

Опции за сигурност: Умни камери/ Умни сензори за врати и прозорци/ Умна вътрешна сирена/ Умна аларма за дим/ Умна аларма за въглероден оксид.

 

Classe300EOS

The Evolution Of Smart


Classe 300EOS with Netatmo е нов 2-проводен handsfree вътрешен видео панел, с Wi-Fi свързаност, с вграден гласов асистент Amazon Alexa. Използвайки приложението Home + Security освен видеодомофонните обаждания, може да управлявате и други устройства на марките Legrand и Netatmo, създавайки бързо и лесно цялостна система за автоматизация и сигурност.

Classe300EOSModel

Основни характеристики


Classe 300EOS e 5” вертикален, handsfree, сензорен LCD дисплей с Wi-Fi връзка. Има вграден гласов асистент Alexa и функция телефонен секретар. Управлявате Classe 300EOS чрез смарфтон и получавате известия в реално време. Умният видеодомофонен панел може да управлява и умни устройства за сигурност Netatmo. Монтажът е открит, чрез инсталационна скоба включена в комплекта. Предлага се и в комплект с входен панел Linea 3000.

Classe300EOSDesign

Уникален дизайн


Classe 300EOS with Netatmo вертикален и супер тънък. Със своя изчистен и модерен дизайн, придава на всеки дом иновативен вид и предлага уникално потребителско изживяване. Сензорният дисплей има приятна извита форма и функция за автоматично центриране при засичане на лице за гарантирано по-добра видимост на посетителя.

 

NetatmoSecurityEOS

Видеодомофонна система и сигурност - заедно


Classe300 EOS управлява умни устройства за сигурност Netatmo. 

Едно приложение с интуитивна начална страница. Позволява ви да отговорите на видео обаждане от входната врата, да активирате бравата на вратата и да прегледате умните външни и вътреши камери Netatmo.

 

Classe300EOSHomeSecurity

HOME + SECURITY


Най-доброто приложение за безопасен дом:

Управлявате дома си от разстояние, по всяко време и от всякъде. Отговаряте на входящи обаждания дори, когато не се у дома, получавате известия за засичане на хора и движение благодарение на външна и вътрешна камери Netatmo.

Конфигурирането на приложението е в няколко лесни стъпки. Благодарение на BTicino Cloud, връзката е напълно автоматизирана и с гарантирано високо ниво на сигурност.

Classe300EOSwNetatmo

Сърцето на твоят Умен Дом


Classe 300EOS with Netatmo има не само вграден гласов асистент Alexa, но също така и gateway за връзка и с умна система with Netatmo, както и webserver за създаване на MyHOME система за жилищна автоматизация.

Периодична актуализация на firmware на продукта позволява да използвате най-иновативните функции за интелигентен дом.

Classe300EOSKit

CLASSE 300EOS with Netatmo Комплект


При закупуване на комплект Classe 300EOS with Netatmo ( Артикулен номер : 363915), вътре в кутията ще намерите всички необходими компоненти, както и подробни инструкции за инсталиране, свързване, активиране и разширение за вашата нова система.

Classe300EOSInstallation

2-проводна стандартна инсталация


Забравете сложните инсталации и се радвайте на лесните 2-проводни решения. Възползвайте се от предимството на Wi-Fi технологията интегрирана във вътрешния видео панел. Монтаж, свързване на двата BUS проводника, конфигурация на основните системни параметри: всичко е готово!

Открийте Bticino Classe 300EOS with Netatmo


APP Home + Security

APP Home + Security

Netatmo security devices

Netatmo устройства за сигурност

Alexa Built-in

Alexa Built-in

Legrand умни продукти

title
PLAY

Вътрешен видео панел Classe 300EOS with Netatmo

Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за умен видеодомофон Classe 300EOS. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Classe 300EOS with Netatmo


Classe 300 EOS Каталог
pdf2.54 MB