Skip to main content
Logo print

Енергиен мениджмънт | Legrand Bulgaria

CX³ система за енергиен мениджмънт (EMS)

Системата за енергиен мениджмънт на Legrand е създадена за мониторинг и управление потреблението на енергия в сградата, като гарантира надеждност и непрекъснатост на услугата за максимална ефективност

Data center

Универсална и иновативна система


Целта на CX³ EMS на Legrand е мониторинг и управление потреблението на енергия в сградата, като така гарантира надеждност и непрекъснатост на електрозахранването и оптимална ефективност на инсталацията.

Системата предлага опции: мониторинг, измерване и контрол на инсталацията от разстояние или локално. CX³ EMS може да се използва за мониторинг във всяка точка на инсталацията и позволява прецизно използване на енергия, без разхищение, както и предотвратяване на потенциални повреди.

Racks and cooling

Завършена, компактна система


CX³ EMS има компактни размери, за да се оптимизира пространството в разпределителното табло плюс всички функции, нужни за цялостен мониторинг на инсталацията: измерване, обратна връзка за състоянието (ВКЛ / ИЗКЛ / ПОВРЕДА), управление, измерване на импулси, дисплей.

Всяка една от функциите може да бъде използана самостоятелно или в комбинация с останалите две според нуждите на инсталацията.

SEE THE BROCHURE:

Опростеност и адаптивност


С помощта само на 14 вида функционални модули можете да превърнете новата или съществуващата инсталция в такава с енергиен мениджмънт, независимо от марката на използваното оборудване.

CX³ EMS модулите позволяват инсталиране на стандартна DIN шина, непосредствено до прекъсвачи и ДТЗ серия DX³. Към системата могат да бъдат добавени въздишни и с лят корпус прекъсвачи от серии DPX³ и DMX³.

SEE THE BROCHURE:

Локално или дистанционно управление


Предлагат се два варианта за конфигуриране на CX³ EMS и достъпване на информацията, която предоставя:

  • Локално, в разпределителното табло, благодарение на мини-конфигуратор
  • Дистанционно чрез компютър, таблет или смартфон, благодарение на Energy Web Server модула на Legrand

Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за сектор eнергиен мениджмънт. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Енергиен мениджмънт


Сензори за управление на осветлението EN Каталог
pdf7.41 MB
Правилната защита за вашите високопроизводителни инсталации EN Каталог
pdf51.25 MB
Евакуационно осветление X-light 360 EN Брошура
pdf10.16 MB
Евакуационно осветление X-light 180 EN Брошура
pdf7.16 MB
ВЪЗДУШНИ ПРЕКЪСВАЧИ DMX3 Каталог
pdf30.29 MB
УМНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ТАБЛО Каталог
pdf4.54 MB