Skip to main content
Logo print

PDUs | Legrand Bulgaria

Интелигентни и конвенционални PDU

Иновативния дизайн и функционалност на Legrand PDU позволява измерване, контрол и управление на активните устройства свързани към тях. Предлагат се във вариант 19" хоризонтален монтаж и Zero-U.

Solutions for any configuration

Решения за всякакви конфигурации


Предложението на PDU съчетава качество и иновации на Legrand в широк спектър от приложения. Вписвайки се безпроблемно във всяка инсталация, той осигурява висококачествена връзка и гарантира съответствие с настоящите стандарти.

Изработени от анодиран алуминий, висококачествен материал, който е едновременно лек и твърд, PDU са проектирани на модулна основа, със система от разширяеми гнезда и функционални модули.

Офертата се състои от решения от 16 A до 32 A, монофазни или трифазни. Предлагани във версии Zero-U и 1 U (19” или 10”), PDU устройствата идват с гнезда, отговарящи на различни стандарти.

Zero-U PDUs: innovation and performance

Zero-U PDUs: иновация и производителност


Уникалните иновации на Legrand осигуряват оптимална производителност за PDU в диапазона Zero-U.

По-специално, тези нововъведения включват:

  • Функции за безопасност: прекъсвач за всяка верига, фиксатор за кабели към всеки изход срещу случайно изключване и т.н.
  • Лесно свързване: въртящ се кабелен вход, цветно кодиране на веригите, безвинтов монтаж.
  • Измервателни и комуникационни функции: мултифункционален контролер (Hot-swappable), цветен дисплей, уеб интерфейс за мониторинг.
1-U PDUs: innovation and ease of use

1-U PDU: иновация и лекота на използване


19" PDU, проектирани за инсталиране в сървърни и мрежови шкафове, също така включват най-новите иновации за лесна интеграция и обслужване: фиксиране без инструмент върху 19" профили, кабелен водач и други.

10” PDU са специално проектирани за локални мрежи. Те включват същите иновации като стандартните 19" версии.

Integrated measurement

Интегрирано измерване


Нуждата от надеждно захранване, наблюдение и управление никога не е била по-голяма. Изцяло новият Raritan PX4 Rack PDU не просто решава днешните нужди от качествено захранване; той предвижда утрешните предизвикателства, при осигуряване на необходимата захранваща мощност. PX4 съчетава 30+ години тестван в реални условия интелект, със заложена индустриална технология на изходите за несравнима видимост, гъвкавост и сигурност. Убедете се сами, защо най-успешните центрове за данни се доверяват на PDU на Raritan за захранване на тяхната критична инфраструктура.

Cord locking

Защита срещу случайно изключване


Патентована блокировка срещу случайно измъкване на кабелите. Блокировката е вградена в корпуса при PDU оборудвани с гнезда C13 и C19.

Свързвате кабела към контакта с едно действие: след това той се заключва автоматично и може да бъде изваден само чрез натискане на бутон за отключване.

Тази система предотвратява случайно изключване и гарантира сигурно захранване на активното оборудване.

Dedicated protection accessories

Допълнителни възможности


Съвместими с всички PDU от гамата, допълнителните аксесоари ви позволяват да контролирате захранването на гнездото и да предпазвате оборудването от пренапрежения.

При PDU със стандартни контакти и конектори С13 / С19 можем да заключим достъпа до контакта посредством специална капачка. За отключването им е необходим специален ключ.

Устройството за защита от пренапрежение предпазва оборудването и позволява подмяна без изключване на PDU (hot-swap).

Към всички интелигентни PDU могат да бъдат свързани различни видове сензори за контрол на околната среда и контрол на достъп до оборудването.

title
PLAY

PDU Linkeo Legrand

Delivering Value each step of the way


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури относно нашите UPS. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

PDUs


UPS Каталог EN 2023
pdf23.34 MB
Нoва гама на PDUs & iPDUs EN Каталог
pdf11.98 MB